Zorgbureau de la Vie | Logeerweekenden
3801
page-template-default,page,page-id-3801,page-child,parent-pageid-3788,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive

Logeerweekenden

Logeerweekenden

Z

 

orgbureau De la Vie organiseert 2x per maand logeerweekenden. Er zijn inmiddels 5 verschillende groepen, met allemaal verschillende leeftijden/diagnoses/niveaus. We proberen hierin zo passend mogelijk te verdelen. Er staat over het algemeen – op ziekte, omstandigheden en vakanties na – vaste begeleiding op de weekenden. Deze weekenden zullen plaatsvinden in een vakantiepark in Nederland. De weekenden zijn van vrijdagavond tot zondagmiddag. Op zaterdagen wordt er vaak een excursie georganiseerd en op zondagen doen we het lekker rustig aan. Tijdens de weekenden besteden we vooral extra aandacht aan sociale interactie, ontspanning, persoonlijke verzorging en zelfredzaamheid.

In de zomermaanden zijn er geen logeerweekenden, maar is er wel de mogelijkheid om mee te gaan op midweek (of een halve). Er zijn hierbij 2 verschillende groepen met beiden een andere bestemming.

Zorg dat je er op tijd bij bent want vol = vol!