Partners

MEE

MEE ondersteunt mensen met een beperking. U kunt bij MEE terecht met uw vragen over opvoeding & ontwikkeling, leren & werken, samenleven & wonen en regelgeving & geldzaken.

Stichting Zorgboeren Zuid

Stichting Samenwerkende Zorgboeren Zuid is onze samenwerkingspartner op het gebied van contractering, cliëntadministratie en kwaliteit. Zij werken vanuit de overtuiging dat iedere zorgboerderij uniek is en geweldige mogelijkheden biedt in de groene ruimte aan de hulp vragende mens.

Restaria Hartevier

Restaria Hartevier is jarenlang een trouwe sponsor geweest bij onze speeldagen vanuit de Stichting. Restaria Hartevier staat bekend als 1 van de beste snackbars van Roosendaal met een zeer uitgebreid aanbod.

Jeugdbescherming Brabant

Een kind dat hulp nodig heeft om veilig op te groeien, staat nooit alleen. Jeugdbescherming Brabant voelt zich verbonden met de toekomst van dat kind. Wij staan voor veiligheid in het gezin en voor samenwerking met de mensen in en rondom de thuissituatie. Iedere dag weer kunt u vertrouwen op onze alertheid, zorg en aandacht. Samen veilig, twee woorden waarmee we een wereld van verschil maken…. samen met u.

Roosendaalse uitdaging

De Roosendaalse Uitdaging is hét netwerk en dé specialist in Maatschappelijk Betrokken Ondernemen in gemeente Roosendaal. Wij stimuleren, ontwikkelen, faciliteren en realiseren verbindingen. De stichting heeft ten doel het opzetten en onderhouden van een ondernemersnetwerk (Uitdaging) dat maatschappelijk betrokken ondernemen stimuleert, faciliteert en organiseert.

Samen in de regio

Zowel het bedrijfsleven als de overheid, de non-profitsector en het verenigingsleven zien het steeds meer in: zonder samenwerken ben je nergens. Wij bieden daarvoor een platform, in zowel Bergen op Zoom als Steenbergen. Inmiddels gelden we in deze regio als een serieuze partner in Maatschappelijk Betrokken Ondernemen.

WSG

De William Schrikker Groep (hierna WSG) bestaat uit verschillende bedrijfsonderdelen en werkt voor een bijzondere doelgroep. Wij bieden hulp en ondersteuning aan kinderen met een (verstandelijke) beperking of chronische ziekte en kinderen van ouders met een beperking.

DNV

De drijfveer van DNV GL is het waarborgen van leven, eigendommen en het milieu. Vanuit deze doelstelling helpt DNV GL organisaties de veiligheid en duurzaamheid van hun bedrijfsvoering te verbeteren.