Onze medewerkers

Kicky

Kicky heeft met haar liefde voor dieren en zorg de boerderij opgezet. Kicky streeft er naar om de boerderij een plek te laten zijn waar deelnemers kwalitatieve zorg krijgen en weten/voelen dat ze gezien en gehoord worden.

Michael

Naast het begeleiden van deelnemers heeft Michael een groot talent voor het aanpakken van klusprojecten. Deze pakt hij gezamenlijk met deelnemers op en samen maken ze er iets moois van. Michael werkt zowel op de groepen als ambulant.

Cindy

Onze teamleider Cindy is het luisterend oor en ondersteunt het team waar nodig. Zij heeft al ruim 20 jaar werkervaring in de zorg (maatschappelijk werk) en als teamleider. Cindy werkt nauw samen met Kicky en samen zetten zij alle lijnen uit voor het bedrijf.

Nicole

Voor Nicole is er geen klus te groot en pakt het met beide handen aan. Zij heeft al vele jaren werkervaring in de zorg en werkt zowel ambulant als op verschillende groepen op de boerderij.

Rowie

Rowie is gek op katten, is altijd in voor een grapje en is creatief in het bedenken van activiteiten waar zij ook graag aan deelneemt. Rowie werkt op verschillende groepen op de boerderij.

Neeltje

Neeltje aka het kattenvrouwtje, brengt humor met haar mee en voor haar is geen uitdaging te gek. Ze is heeft al jarenlange ervaring in de zorg en is afgestudeerd als verpleegkundige. Zij werkt zowel ambulant als op de groepen en verzorgt verschillende organisatorische taken.

Marjon

Marjon is een bekwame en betrokken werker. Wanneer zij ergens voor gaat, bijt ze zich er in vast en gaat er voor. Marjon heeft al jarenlange ervaring in de jeugdzorg. Zij werkt zowel op verschillende groepen op de boerderij als ambulant bij deelnemers thuis.

Margon

Margon is een harde werker die geen uitdaging uit de weggaat. Zij is een kundige en zeer ervaren zorgwerker en werkt zowel op de groep als ambulant bij deelnemers thuis.

Cora

Cora heeft jarenlange ervaring met paarden, zowel in verzorgen als in wedstrijd rijden. Zij is al jarenlang werkzaam in de zorg en werkt op alle groepen op de boerderij, tevens is ze onlangs gestart met logeren en ambulante casussen.

Marijke

Marijke heeft haar stageperiode bij ons doorgelopen en zal wat vaker op zaterdagen te zien zijn op de groepen.

Patty

Patty is een aanpakker en stilzitten is niet aan haar besteed. Zij heeft verschillende jaren werkervaring en werkt op de verschillende groepen op de boerderij.

Renske

Renske heeft naast jarenlange ervaring met het begeleiden van verschillende doelgroepen ook veel ervaring met dieren en wordt gekscherend in het team gezien als onze eigen dierenspecialist. Zij werkt op verschillende groepen op de boerderij en heeft verschillende organisatorische taken onder haar hoede.

Rachelle

Rachelle is een harde werker, brengt humor en nuchterheid. Uitdagingen gaat zij aan met een open blik. Rachelle werkt op verschillende groepen op de boerderij.

Doménique

Doménique is een passievolle dame die al jaren werkzaam is in de zorg en is onze langst werkende medewerker. Zij werkt zowel ambulant bij deelnemers thuis en doet groepswerk. Domenique pakt ook op aanvraag wat administratieve taken zoals zorgplannen schrijven op.

Linda

Linda is een creatieveling en is altijd in de weer.  Zij bakt graag lekkers voor iedereen. Linda werkt voornamelijk op de groepen op de boerderij. Linda heeft al jarenlange ervaring in het werken in de zorg.

Joyce

Joyce is onze nieuwe collega, onze goedlachse Joyce die van aanpakken weet en altijd in is voor een geintje. Joyce is actief en altijd in beweging op de boerderij, en neemt daarin onze deelnemers graag mee! In haar vrije tijd vindt ze het heerlijk om een dag door te brengen in het bos met haar hond, te koken voor haar familie en vrienden of piano te spelen. Op de boerderij vind je Joyce samen met de cliënten rond de klusjes zoals tuinwerkzaamheden of rondom de dierenverzorging.

Ashley

Ashley is onze administratieve duizendpoot! Zij werkt deels vanuit huis, maar zal op dinsdag en donderdag op de boerderij aanwezig zijn. Wanneer je een mail krijgt rondom vervoer, zorgplannen of andere regelzaken zul je haar vaak als afzender daarvan tegenkomen. Voor Ashley is geen vraag teveel en zij is altijd in de weer!

Nikki

Nikki is onze oud stagiaire die na het behalen van haar diploma bij ons is blijven werken!! Hier zijn wij uiteraard heel blij mee. Nikki woont in Breda, maar komt uit het mooie Yerseke. Het is een enthousiaste, leergierige meid die het gezellig vindt om spelletjes te spelen. Gezelligheid, koken, lezen en lekker op het terras zitten zijn Nikki op het lijf geschreven. Ze is sterk in het begeleiden van jonge kinderen, maar ook de pubers vinden hun weg naar Nikki snel!

Jacky

Mijn naam is Jacky en ik werk nu sinds kort bij de la Vie. Na het behalen van mijn diploma ben ik aan de slag gegaan binnen de jeugdzorg en ben ik tevens gestart met een nieuwe deeltijdopleiding. Ik vind het namelijk belangrijk te blijven leren en mezelf te blijven ontwikkelen. Ik onderneem graag samen met de deelnemers verschillende, passende activiteiten en werk graag samen om doelen te behalen. Ik vind het belangrijk om tijdens de begeleiding ook plezier te maken samen met de deelnemers. In mijn vrije tijd heb ik graag familie/vrienden om me heen en ga ik met hen op pad om leuke dingen te doen. Daarnaast zoek ik ook graag de buitenlucht op.

Demi

Ik ben Demi en ben 24 jaar. Hoewel ik een jonge kracht ben, heb ik meerdere jaren ervaring in de jeugdzorg, gehandicaptenzorg en de verslavingszorg. Ik sta erg sterk in mijn schoenen en pak altijd alles met heel veel doorzettingsvermogen aan. Ik ben erg positief ingesteld en probeer het beste uit de cliënt te halen wat mogelijk is.