Onze medewerkers

Kicky

Kicky heeft met haar liefde voor dieren en zorg de boerderij opgezet. Kicky streeft er naar om de boerderij een plek te laten zijn waar deelnemers kwalitatieve zorg krijgen en weten/voelen dat ze gezien en gehoord worden.

Wendy

Wendy is al sinds het begin van De la Vie betrokken. Zij heeft de verschillende locaties meegemaakt en is een absolute duizendpoot. Wendy is een enorm sterke, betrokken begeleider, zowel met groepen als ambulant. Verder is ze al jaren onderdeel van het MT en doet ze samen met Patty de gehele planning. Wendy neemt rust, duidelijkheid, scherpte en inzicht mee, waarbij ze feilloos aan kan sluiten bij de cliënten.

Cindy

Onze teamleider Cindy is het luisterend oor en ondersteunt het team waar nodig. Binnen het MT denkt zij inmiddels al meer dan 10 jaar mee over de koers die De la Vie vaart en gaat varen. Zij heeft al ruim 20 jaar werkervaring in de zorg (maatschappelijk werk) en als teamleider. 

Ellen

Ellen versterkt ons team sinds januari 2023. Ze is de eerste managementassistente bij Zorgbureau De la Vie en ook het oudste teamlid. Het aantal cliënten groeide, het team groeide en de managementtaken namen toe, waardoor er behoefte ontstond aan managementondersteuning.

Ze is erg blij dat ze deze functie mag vervullen op de boerderij. Een prachtige werkomgeving, met uitzicht op de weilanden en paarden, super lieve collega’s, contact met de cliënten, de mooie visie die De la Vie uitdraagt en waar ze aan mee mag helpen, …wat wil een mens nog meer? Ze brengt haar jarenlange ervaring als managementassistent/directie-assistent mee, heeft een positieve instelling, houdt van mens en dier, houdt van de natuur, van wandelen en verre reizen maken.

 

Narda

Narda werkt inmiddels al ruim 9 jaar in de gehandicaptenzorg. Ze staat positief in het leven en zo ook in haar werk. Narda vindt het belangrijk dat ze haar cliënten een veilig en vertrouwd gevoel kan geven. Ze zullen dan ook altijd bij haar terecht kunnen!  

Narda is dol op dieren. Ze heeft zelf een hond, een Rhodesian Ridgeback. In haar vrije tijd vindt ze het heerlijk om met haar hond te wandelen in het bos of op het strand.

Nadia

Nadia werkt graag doelgericht met de cliënten. Opgeven is geen optie en dit kun je merken aan haar motivatie. Naast haar ervaring met het begeleiden van verschillende problematieken, heeft ze ook ervaring met paarden. Naast haar werk binnen Zorgbureau De la Vie volgt ze de deeltijdopleiding pedagogiek om zich verder te kunnen ontwikkelen. Zorgbureau De la Vie trekt haar aan door de positieve sfeer en de gevarieerde doelgroepen die zij aanbieden, in combinatie met de boerderij.

Marijke

Marijke heeft jaren geleden haar stageperiode bij ons doorgelopen. Inmiddels heeft ze alweer 3 jaar werkervaring. Bij Marijke weten de kinderen absoluut waar ze aan toe zijn; ze is zeer duidelijk, werkt volgens haar planning, houdt goed overzicht en zegt wat ze doet en doet wat ze zegt. 

Patty

Patty is een aanpakker en stilzitten is niet aan haar besteed. Zij heeft verschillende jaren werkervaring en werkt op de verschillende groepen op de boerderij. Patty is enorm creatief en kan dit heel goed overbrengen aan deelnemers en collega’s. Ze heeft veel ervaring met dieren en geniet hier ten volle van. Naast het groepswerk werkt Patty ook ambulant en verzorgt zij met Wendy samen de planningen.

Remco

Remco is sinds februari 2023 werkzaam bij zorgbureau De la Vie. Hij is 2,5 jaar daarvoor begonnen in de zorg.

Eerst werkzaam als begeleider op een woongroep waar volwassenen wonen met autisme. Nu als begeleider werkzaam bij De la Vie.

Naast het werk bij De la Vie gaat hij nog 1 dag in de week naar school, waar hij een BBL-opleiding maatschappelijke zorg volgt. Deze hoopt hij in juni 2024 af te ronden. De combinatie werken en leren bevalt hem erg goed, de theorie in de praktijk brengen is erg leerzaam. Hij hoopt op een mooie tijd bij De la Vie en hoopt er samen met collega’s en zorgvragers iets moois van te maken.

Joyce N.

Joyce is al sinds 2021 een vast gezicht bij De la Vie. Ze weet van aanpakken en is in voor een geintje. Joyce is altijd in beweging op de boerderij en neemt daarin onze deelnemers graag mee! In haar vrije tijd vindt ze het heerlijk om een dag door te brengen in het bos met haar hond, te koken voor haar familie en vrienden of piano te spelen. Op de boerderij vind je Joyce samen met de cliënten rond de klusjes zoals tuinwerkzaamheden of rondom de dierenverzorging.

Regine

Regine is ook sinds 2021 een vast gezicht bij De la Vie. Na bijna 7 jaar op woonvoorzieningen voor volwassen te hebben gewerkt was ze toe aan iets nieuws, wat haar heeft gebracht bij haar nieuwe uitdaging bij Zorgbureau De La Vie. Regine straalt rust uit en brengt dit hierdoor over op de deelnemers.

Jody

Jody is werkzaam op de boerderij sinds oktober 2021. Ze studeert momenteel nog aan de opleiding Social Work/jeugdzorgwerker, omdat haar passie jongeren helpen en ondersteunen is. 

Jacky

Jacky is na het behalen van haar diploma aan de slag gegaan binnen de jeugdzorg en tevens gestart met een nieuwe HBO deeltijdopleiding. Deze heeft zij in 2023 afgerond! Ze vindt het belangrijk te blijven leren en te blijven ontwikkelen. Ze onderneemt graag samen met de deelnemers verschillende, passende activiteiten en werkt graag samen om doelen te behalen. Ook vindt ze het belangrijk om tijdens de begeleiding plezier te maken samen met de deelnemers. In haar vrije tijd heeft ze graag familie/vrienden om haar heen en gaat ze met hen op pad om leuke dingen te doen. Daarnaast zoekt ze ook graag de buitenlucht op.

Joyce D.

Na heel wat jaren ervaring in de kinderopvang en gehandicaptenzorg is Joyce sinds mei 2022 werkzaam bij Zorgbureau De La Vie, waar ze het echt heel erg naar haar zin heeft! Naast haar werk volgt ze nog een HBO-opleiding jeugdwerker, omdat ze het belangrijk vindt om zichzelf verder te blijven ontwikkelen en je nooit te oud bent om te leren! 😊

 

Manon B.

Manon is sinds december 2021 onderdeel van het team. Manon is een hele duidelijke, rustige begeleider bij wie je precies weet waar je aan toe bent. Ze hanteert duidelijke grenzen en is daarin super consequent. Ze houdt van een dolletje en is graag actief met de deelnemers aan de gang. 

 

Rachelle

Rachelle werkt sinds 2018 bij De la Vie en is een graag geziene begeleider, stagebegeleider en collega. Ze is een harde werker, brengt humor en nuchterheid. Uitdagingen gaat zij aan met een open blik. Rachelle werkt op verschillende groepen op de boerderij en heeft daarnaast enkele ambulante casussen.

Femke

Femke is sinds mei 2023 werkzaam bij Zorgbureau De la Vie. Doordat ze de BBL-opleiding maatschappelijke zorg niveau 4 heeft gedaan, had ze al zo’n 6 jaar werkervaring met verschillende doelgroepen. Het was tijd voor een nieuwe uitdaging, waardoor ze is gestart bij De la Vie. Ze vindt het belangrijk dat cliënten zich veilig en vertrouwd bij haar voelen, zodat ze echt zichzelf kunnen zijn. Ze is super enthousiast van haar nieuwe baan door de fijne werksfeer, de dieren op de boerderij en natuurlijk de leuke, interessante, wisselende doelgroep.

Manon G.

Manon is vanaf juli 2023 werkzaam op de boerderij als begeleider. Ze onderneemt graag samen met de cliënten leuke activiteiten op en rondom de boerderij.
In haar vrije tijd vindt ze het leuk om tijd door te brengen met haar vriend(en) en familie. Daarnaast vindt ze het ook heerlijk om in de buitenlucht te zijn.

Sandra

Sandra is sinds begin 2024 bij De la Vie in dienst. Ze is een vlotte medewerker die haar werk met energie en humor uitvoert.

Zuzanne

Zuzanne is sinds eind mei 2024 bij De la Vie in dienst.