Onze medewerkers

Kicky

Kicky heeft met haar liefde voor dieren en zorg de boerderij opgezet. Kicky streeft er naar om de boerderij een plek te laten zijn waar deelnemers kwalitatieve zorg krijgen en weten/voelen dat ze gezien en gehoord worden.

Michael

Naast het begeleiden van deelnemers heeft Michael een groot talent voor het aanpakken van klusprojecten. Deze pakt hij gezamenlijk met deelnemers op en samen maken ze er iets moois van. Michael werkt zowel op de groepen als ambulant.

Cindy

Onze teamleider Cindy is het luisterend oor en ondersteunt het team waar nodig. Zij heeft al ruim 20 jaar werkervaring in de zorg (maatschappelijk werk) en als teamleider. Cindy werkt nauw samen met Kicky en samen zetten zij alle lijnen uit voor het bedrijf.

Marjon

Marjon is een bekwame en betrokken werker. Wanneer zij ergens voor gaat, bijt ze zich er in vast en gaat er voor. Marjon heeft al jarenlange ervaring in de jeugdzorg. Zij werkt zowel op verschillende groepen op de boerderij als ambulant bij deelnemers thuis.

Narda

Hoi, ik ben Narda! Ik ben 27 jaar en woon in Steenbergen. Vanaf juli 2022 zal ik het team van zorgbureau De La Vie komen versterken.

Ik werk inmiddels al weer 8 jaar in de gehandicaptenzorg. Ik sta positief in het leven en zo ook in mijn werk. Ik vind het belangrijk dat ik mijn cliënten een veilig en vertrouwd gevoel kan geven. Ze zullen dan ook altijd bij me terecht kunnen!  

Ik ben dol op dieren. Ik heb zelf een hond, een Rhodesian Ridgeback. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om met mijn hond te wandelen in het bos of op het strand.  

Ik heb super veel zin in deze nieuwe uitdaging! Tot snel!

Nadia

Ik ben Nadia en ben iemand die doelgericht werkt. Opgeven is geen optie en dit kan je merken aan mijn motivatie. Naast mijn ervaring met het begeleiden van verschillende problematieken, heb ik ook ervaring met paarden. Naast mijn werk binnen Zorgbureau DelaVie volg ik de deeltijd opleiding pedagogiek om mij verder te kunnen ontwikkelen. Zorgbureau De la Vie trekt mij aan door de positieve sfeer en de gevarieerde doelgroepen die zij aanbieden, in combinatie met de boerderij.

Marijke

Marijke heeft haar stageperiode bij ons doorgelopen en zal wat vaker op zaterdagen te zien zijn op de groepen.

Patty

Patty is een aanpakker en stilzitten is niet aan haar besteed. Zij heeft verschillende jaren werkervaring en werkt op de verschillende groepen op de boerderij.

Doménique

Doménique is een passievolle dame die al jaren werkzaam is in de zorg en is onze langst werkende medewerker. Zij werkt zowel ambulant bij deelnemers thuis en doet groepswerk. Domenique pakt ook op aanvraag wat administratieve taken zoals zorgplannen schrijven op.

Joyce

Joyce is onze nieuwe collega, onze goedlachse Joyce die van aanpakken weet en altijd in is voor een geintje. Joyce is actief en altijd in beweging op de boerderij, en neemt daarin onze deelnemers graag mee! In haar vrije tijd vindt ze het heerlijk om een dag door te brengen in het bos met haar hond, te koken voor haar familie en vrienden of piano te spelen. Op de boerderij vind je Joyce samen met de cliënten rond de klusjes zoals tuinwerkzaamheden of rondom de dierenverzorging.

Regine

Ik ben Regine, bijna 30 jaar en ik kom uit Breda. Na bijna 7 jaar op woonvoorzieningen voor volwassen te hebben gewerkt, was ik toe aan iets nieuws, wat me heeft gebracht bij deze nieuwe uitdaging bij Zorgbureau De La Vie. Ik kijk er naar uit iedereen te ontmoeten en ben heel benieuwd naar alles wat deze nieuwe werkplek me gaat brengen!

Jody

Mijn naam is Jody en werkzaam op de boerderij sinds oktober 2021. Ik heb een super mooie kans gekregen om mezelf hier te gaan ontwikkelen op de boerderij en ga dit met beide handen aanpakken. Momenteel studeer ik nog aan de opleiding Social Work/jeugdzorgwerker, omdat mijn passie jongeren helpen en ondersteunen is. Ik ben in ieder geval erg enthousiast over zorgbureau De La Vie en tot snel!

Jacky

Mijn naam is Jacky en ik werk nu sinds kort bij de la Vie. Na het behalen van mijn diploma ben ik aan de slag gegaan binnen de jeugdzorg en ben ik tevens gestart met een nieuwe deeltijdopleiding. Ik vind het namelijk belangrijk te blijven leren en mezelf te blijven ontwikkelen. Ik onderneem graag samen met de deelnemers verschillende, passende activiteiten en werk graag samen om doelen te behalen. Ik vind het belangrijk om tijdens de begeleiding ook plezier te maken samen met de deelnemers. In mijn vrije tijd heb ik graag familie/vrienden om me heen en ga ik met hen op pad om leuke dingen te doen. Daarnaast zoek ik ook graag de buitenlucht op.

Joyce

Hallo Allemaal,

Ik stel me graag even aan jullie voor! Ik ben Joyce Dekkers 34 jaar oud, ik woon samen met mijn vriend en 2 kinderen in Oudenbosch.

Na heel wat jaren ervaring in de kinderopvang en gehandicaptenzorg ben ik sinds mei 2022 werkzaam bij Zorgbureau De La Vie waar ik het de eerste weken echt heel erg naar me zin heb! Naast mijn werk volg ik nog een HBO opleiding jeugdwerker, omdat ik het belangrijk vind om mijzelf verder te kunnen blijven ontwikkelen, en je nooit te oud bent om te leren 😊

Wil je graag iets van mij weten, aarzel dan niet om vragen te stellen! Ik hoop jullie snel allemaal te mogen ontmoeten.

 

Manon

Hoi hoi, mijn naam is Manon en ik ben sinds december onderdeel van het team. Ik ben 29 (oké bijna 30 (auw!) jaar oud. Ik heb erg veel zin om hier te mogen komen werken en heb dan ook al een hele nieuwe garderobe aan thermokleding aangeschaft. 

Ik zal voornamelijk als begeleider op de boerderij te zien zijn!

 

Rachelle

Rachelle is een harde werker, brengt humor en nuchterheid. Uitdagingen gaat zij aan met een open blik. Rachelle werkt op verschillende groepen op de boerderij.

Femke

Hoi! Ik ben Femke, sinds mei 2023 ben ik werkzaam bij zorgbureau De la Vie. Doordat ik de bbl opleiding maatschappelijkezorg 4 heb gedaan, heb ik nu zo’n 6 jaar werkervaring met verschillende doelgroepen. Het was tijd voor een nieuwe uitdaging, waardoor ik ben gestart bij zorgbureau De la Vie. Ik vind het belangrijk dat cliënten zich veilig en vertrouwd bij mij voelen, zodat ze echt zichzelf kunnen zijn. Ik word super enthousiast van mijn nieuwe baan door de fijne werksfeer, de dieren op de boerderij en natuurlijk de leuke, interessante, wisselende doelgroep.

Ellen

Ik ben Ellen en kom uit Roosendaal. Ik ben de eerste managementassistente bij Zorgbureau De la Vie en ook het oudste teamlid. Het aantal cliënten groeide, het team groeide en de managementtaken namen toe, waardoor er behoefte ontstond aan managementondersteuning.

Ik ben erg blij dat ik deze functie mag vervullen op de boerderij. Een prachtige werkomgeving, met uitzicht op de weilanden en paarden, super lieve collega’s, contact met de cliënten, de mooie visie die De la Vie uitdraagt en waar ik aan mee mag helpen, …wat wil een mens nog meer? Ik breng mijn jarenlange ervaring als managementassistent/directie-assistent mee, heb een positieve instelling, houd van mens en dier, houd van de natuur, van wandelen en verre reizen maken.

Manon

Hallo! Mijn naam is Manon en vanaf juli 2023 zal ik werkzaam zijn op de boerderij als begeleider. Ik kijk er naar uit om samen met de cliënten leuke activiteiten te ondernemen op en rondom de boerderij.
In mijn vrije tijd vind ik het leuk om tijd door te brengen met mijn vriend(en) en familie. Daarnaast vind ik het ook heerlijk om in de buitenlucht te zijn.

Ik kijk er naar uit iedereen te ontmoeten en te leren kennen!

Remco

Mijn naam is Remco en ik ben 41 jaar. Sinds februari 2023 ben ik werkzaam bij zorgbureau De la vie. Ik ben 2,5 jaar geleden begonnen in de zorg.

Eerst werkzaam als begeleider op een woongroep waar volwassenen wonen met autisme. Nu als begeleider werkzaam bij zorgbureau De la vie.

Naast het werk bij zorgbureau De la vie ga ik nog 1 dag in de week naar school, ik volg een opleiding maatschappelijke zorg. De combinatie werken en leren bevalt mij erg goed, de theorie in de praktijk brengen is erg leerzaam. Ik hoop op een mooie tijd bij zorgbureau De la vie en er samen met collega’s en zorgvragers iets moois van te maken.