Begeleider

VACATURE BEGELEIDER

Word jij warm van ouderwets maatwerk, waarin er gedacht wordt in mogelijkheden in plaats van beperkingen? Geniet je van een werkweek waarbij geen dag hetzelfde is? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Ons streven is maatwerk voor elke cliënt, en de begeleiders daar zo goed mogelijk bij matchen.
Wij bieden in geheel een zeer uitgebreid aanbod aan. De cliëntengroep van gemiddeld 100 cliënten
(met name kinderen en jongeren) is zeer divers: van ernstig verstandelijke beperkt tot hoogbegaafd, met diverse bijkomende problematieken, zoals hechtingsproblematiek, ADHD, trauma en autisme. De leeftijden variëren daarnaast ook enorm: de jongste is 3 jaar oud, de oudste is 69 jaar oud.

Gezien de groei die we de laatste maanden doormaken zijn we dringend op zoek naar een begeleider die bij ons aan de slag zou willen gaan. We zijn hierbij op zoek naar een enthousiaste duizendpoot die van bovenstaande omschrijving blij wordt.

Wat vragen wij?

 • Je beschikt over een zorg-gerelateerd diploma op minimaal MBO niveau 3 (bijv. SPW, MMZ, SPH, MWD) of bent lerende hiervoor (leerling, minimaal 3de-jaars).
  HBO geschoold? Voel je vrij om te solliciteren!
 • Je wordt er blij van als je vanuit het cliëntperspectief kan bijdragen tot ontwikkeling.
 • Je bent bekend met gedragsproblematiek vanuit onrust en hebt daarbij geleerd om te kijken onder het gedrag/de uiting en in te spelen op de ontstane onrust.
 • Mentaliseren en de-escaleren zijn een 2e natuur voor je.
 • Je beschikt, i.v.m. veel interne en externe contacten, onder meer over tact, luistervaardigheid, hulpvaardigheid en bovenal een klantvriendelijke houding. Daarnaast heb je kennis en ervaring in zorg-gerelateerde administratieve handelingen en ben je communicatief sterk, zowel in woord als schrift.

Wie ben jij?

 • je bent een aanpakker, bestand tegen wisselende werkdruk en werkt netjes en secuur.
 • je bent sterk in het aanbrengen van rust en structuur.
 • je hebt inlevingsvermogen en doortastendheid, je kunt aandacht en begrip tonen en straalt rust en vertrouwen uit.
 • je bent bereid om (maximaal) twee weekenddiensten per maand te werken. We bieden zowel logeerweekenden met vaste groepen/begeleiders aan als losse zaterdagen.

Rijbewijs is een must, beschikking over eigen vervoer is een pré, alsmede het willen vervoeren van cliënten in eigen auto.

Dit alles zit verpakt in een fijne baan, waarbij wij op zoek zijn naar de juiste match voor ons team en groep cliënten.
Het gewenste aantal uur is daarbij bespreekbaar. De functie is ingeschaald vanaf FWG 35 (niveau 3) FWG 40 (niveau 4), FWG 45 (HBO), tredes naar gelang werkervaring.

Ben jij de juiste persoon om ons hechte team te komen versterken? Stuur ons dan je sollicitatie. Dit mag per mail naar planning@zorgbureaudelavie.nl
Per post mag ook naar Zorgbureau De la Vie, Nispenseweg 87, 4707 RR te Nispen t.a.v. Kicky van Loon, maar mailen is sneller. Check ook onze site voor wat meer informatie.