Begeleider

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Goede zorg is in onze samenleving onmisbaar. Wij bieden vanuit onze zorgboerderij begeleiding en dagbesteding voor verschillende doelgroepen. Wat iedereen gemeen heeft is dat er een hulpvraag bestaat waarop wij op een individuele basis antwoord geven. Dit kan in de vorm zijn van (ontwikkelingsgerichte) dagbesteding, ambulante zorg, individuele zorg op locatie, logeren en woensdag/zaterdag/vakantiedagopvang. Wij zijn trots op ons zorgbureau en onze medewerkers. Wij bieden ruimte voor eigen initiatief, persoonlijke en professionele ontwikkeling, zowel voor medewerkers als onze cliënten.

Word jij warm van ambulante begeleiding? Of ben je een groepsmens pur sang? Wil je uitdaging in je werkweek, niet telkens dezelfde groep? Bij De la Vie is er van alles mogelijk. Ons streven is maatwerk voor elke nieuwe cliënt en de begeleiders daar zo goed mogelijk bij matchen. Wij bieden in geheel een zeer uitgebreid aanbod aan. De cliëntengroep van gemiddeld 100 cliënten – met name kinderen en jongeren – is zeer divers; van matig verstandelijke beperkt tot hoogbegaafd met diverse bijkomende problematieken, zoals hechtingsproblematiek en autisme. Het betreft een buitenlocatie.

Om ons mooie team te versterken zijn wij dringend op zoek naar een begeleider die bij ons aan de slag zou willen gaan.

Wat vragen wij:

  • Je beschikt over een zorg gerelateerd diploma op minimaal MBO niveau 3 (bv SPW, MMZ, SPH, MWD) of bent lerende hiervoor (leerling, minimaal 3de jaars) HBO geschoold? Voel je vrij om te solliciteren!
  • Je beschikt i.v.m. veel interne en externe contacten onder meer over tact, luistervaardigheid, hulpvaardigheid en bovenal een klantvriendelijke houding. Daarnaast heb je kennis en ervaring in zorg gerelateerde administratieve handelingen en ben je communicatief sterk zowel in woord als schrift.
  • Je bent een aanpakker, bestand tegen wisselende werkdruk en werkt uiterst netjes en secuur. Je bent een serieuze professional die enthousiast, flexibel en met energie de dagen invult.
  • Je denkt in oplossingen met behoud van het menselijke aspect en om dat te kunnen doen bezit je over goede communicatieve en coachende vaardigheden en bent sterk in aanbrengen van rust en structuur.
  • Je hebt inlevingsvermogen en doortastendheid, je kunt aandacht en begrip tonen en straalt rust en vertrouwen uit. Je bent niet onder de indruk van wat verbale uitdagingen her en der.
  • Je bent bereid om twee zaterdagen per maand te werken.
  • Rijbewijs is een must, beschikking over eigen vervoer is een pre, alsmede het willen vervoeren van cliënten in eigen auto.
  • Bevoegdheid tot medicatie geven en SKJ-registratie is een pré

Dit alles zit verpakt in een mooie (parttime) baan. Overleg aangaande uren is mogelijk. De functie is ingeschaald vanaf FWG 35 (niveau 3) FWG 40 (niveau 4) FWG 45 (HBO)  (naar gelang diploma’s en werkervaring)

Ben jij de juiste persoon om ons hechte team te komen versterken? Stuur ons dan je sollicitatie. Dit mag per mail naar cindy@zorgbureaudelavie.nl. Per post mag ook naar Zorgbureau De la Vie, Nispenseweg 87, 4707 RR te Nispen tav Cindy Mookhoek. Maar, mailen is sneller!