Zorgbureau de la Vie | Begeleider
4163
post-template-default,single,single-post,postid-4163,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive

BLOG

Begeleider

13 jun 2017, Posted by stichtingadmin2233 in Vacatures

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Draag jij graag bij aan het welzijn van mensen met een verstandelijke en/of psychische beperking? Heb je ervaring als begeleider in de gehandicaptenzorg? Ben jij flexibel ingesteld en toon jij inzet in je werk? Ben je bekend met het autisme spectrum? Sta jij stevig in je schoenen? Beschik jij over een zorg-gerelateerd diploma en werkervaring hierin? Ben je niet bang voor dieren? Dan zijn wij op zoek naar jou!! Klim in je pen en schrijf ons je brief!

 

Voor een zorgbureau (met als hoofdlocatie een zorgboerderij) in de gehandicaptenzorg zijn wij op zoek naar een ervaren begeleider voor een uiteenlopende functie. Het doel is om de vragen die cliënten hebben, zowel volwassenen als kinderen/jongeren, te beantwoorden. Deze vragen kunnen uiteenlopend van aard zijn. Het vergroten van de zelfredzaamheid van cliënten en het intensief werken aan ontwikkeling behoort tot de kernfunctie. De taken lopen uiteen; er wordt onder andere ambulante begeleiding aan huis, groepsbegeleiding, dagbesteding, scholing en individuele begeleiding op locatie geboden.

 

OPLEIDING & WERKERVARING

–          Minimaal 3 jaar werkervaring, waarvan minimaal 1 jaar met autisme

–          Je beschikt over een zorg gerelateerd diploma op minimaal MBO niveau 4 (bv SPW, MMZ, SPH, MWD)

–          Bij deze functie vragen wij een beschikbaarheid van twee weekenden per maand, waarbij je ingepland kan worden op het begeleiden van een logeerweekend. (vrijdag tot en met zondag)

Indien je niet beschikt over een afgeronde MBO of HBO Zorgopleiding en/of ruime werkervaring in de zorgbranche, kunnen we je sollicitatie helaas niet in behandeling nemen.

 

COMPETENTIES & VAARDIGHEDEN

–          Uitstekende communicatieve en coachende vaardigheden

–          Goed in multitasking en stressbestendig

–          Je bent goed in het aanbrengen van rust en structuur

–          Inlevingsvermogen en doortastendheid, je kunt aandacht en begrip tonen

–          Je bent bekend met epilepsie en het toedienen van medicatie hierbij of je bent bereid dit te leren

–          Je straalt rust en vertrouwen uit

–          Je bent cliëntgericht en bereid de handen uit de mouwen te steken

–          Je bent niet bang van dieren; deze dienen namelijk op sommige momenten gevoerd te worden. Het betreft doorsnee dieren; paarden, katten, konijnen, kippen, varken. Het is geen intensief contact.

–          Beschikking over eigen vervoer is een vereiste, alsmede het willen vervoeren van cliënten in eigen auto.

–          Bevoegdheid tot medicatie geven is een pré

 

Het gaat om een functie van 20-28 uur per week. Overleg aangaande uren is mogelijk.  Salaris/reiskostenvergoeding zijn conform CAO gehandicaptenzorg, ervaringsjaren, competenties en verworven diploma’s. Mannen en vrouwen die zich in deze vacature herkennen, mogen hun sollicitatiebrief met CV en foto uiterlijk 9 juli 2017 sturen naar: cindy@zorgbureaudelavie.nl of per post naar Nispenseweg 87 / 4709 RR Nispen t.a.v. Cindy Marijnissen

 

Sorry, the comment form is closed at this time.